Wilt u een verhaal vertellen of geïnterviewd worden? Voor uzelf, uw medewerkers of uw klanten? Bijvoorbeeld over de identiteit van uw organisatie, over de ontwikkeling die de organisatie doormaakt of over wat u betekent voor de klant, of een kant voor u? Bel 06 12583458 of mail schulteroos@gmail.com 

Voorbeelden van mijn werk.

In 2019 interviewde ik een heel aantal projectleiders op zoek naar het antwoord op de vraag “wat maakt een goede projectleider?” De interviews plaatste ik op op linkedin. Je kunt ze hier teruglezen. De input gebruik ik voor een project waar ik aan werk. Waarom ik een slechte projectleider ben. Hier vast een heel klein voorproefje.

Op 16 maart 2020 ben ik gestart met het bijhouden van een Corona dagboek. Een deel daarvan is te vinden op https://www.corona-archives.com/. Het geheel vind je hier.

Alexandra van Leeuwen is als directeur Facilitair van het LUMC ook voorzitter van het crisisteam. De afgelopen 15 jaar dat zij bij het LUMC werkt heeft ze nog niet zo een langdurige en intense crisis meegemaakt. in dit interview vertelt zij erover.

Naast het verder uitwerken van het schrijfproject “waarom ik een slechte projectleider ben” ben ik weer, nog steeds, altijd, gefascineerd door lezen. Wat het met me doet en hoeveel het me brengt. Het wonderbaarlijke gevoel van meegenomen worden naar een andere wereld, naar andermans wereld, wil ik vastpakken.  In schrijven aan schrijvers praat ik in gedachten met de auteurs die mij raakten. Soms diep van binnen, soms met een inzicht, soms met verwondering of bewondering. Hier kun je de verschillende brieven lezen.

In mei 2020 heb ik mijn manuscript “het overlijden van Marie Veenstra” afgerond. Het overlijden van Marie Veenstra is een beklemmend verhaal over macht en onmacht. Over hoe het is om als gewone medewerker speelbal te zijn van managers, bestuurders en directieleden van verpleeghuis de Gouden Eik die alles opofferen voor hun eigen gewin.